بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

کوکیز بادومی

کوکیز بادومی

توسط : خاتون الدوله


طرز تهیه:

روغن جامد : 150 گرم

شکر : 120 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

وانیل : نصف قاشق چایخوری

آرد : 300 گرم

زرده ی تخم مرغ برای طلایی کردن کوکیز: 1 عدد

بادام خرد شده * : 2 قاشق سوپخوری

خلال بادام برای تزیین : یک چهارم پیمانه


بادام رو سعی کنید که درسته بخرید و خودتون مغز کنید...بادام شور اصلا نخرید ها...روش پوست کندن بادام هم اینجوریه که بریزید توی آبجوش یه جوش که زد بادام ها رو بریزید توی آب سرد...راحت پوستش جدا می شه...

روغن و شکر رو با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و نرم بشه...تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب هم بزنید...بادوم و وانیل رو بریزید...کم کم آرد رو اضافه کنید و کف سینی فر کاغذ بیندازید و خمیر رو داخل سینی باز کنید...( با وردنه ) سینی رو به مدت 1 تا 2 ساعت بذارید توی یخچال...بعد از این مدت خمیر رو در بیارید و در ابعاد 2 و نیم سانت در 2 و نیم سانت برش بزنید...شیرینی ها رو تو سینی بچینید و با قلم مو زرده ی تخم مرغ روشون بمالید و خلال بادوم بریزید...در فری که از قبل با دمای 175 درجه ( من 160 گذاشتم ) سانتیگراد گرم کرده بودید در طبقه ی وسط به مدت 20 دقیقه بپزید.( اگه نصف مواد رو درست کردید 10 دقیقه یا یه ربع توی فر بذارید )

+ نوشته شده در  شنبه ٢٧ تیر ۱۳۸۸ساعت ٢:٤٧ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()