بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

بال کبابی(جوجه کبابی)

 توسط : خاتون الدوله


بال مرغ

پیاز

آبلیمو

زردچوبه

زعفران

نمک فلفل پودر سیر

اول بالها رو به همراه پیاز رنده شده و آبلیمو و بقیه مخلفات مخلوط کرده می ذاریم حداقل یه ساعت بمونه...بعد در روغن با حرارت فوق العاده کم سرخ میکنیم...بعد از اینکه کمی رنگش عوض شد توی ظرف فر میچینیم و زعفران رو به اون اضافه میکنیم و با حرارت 175 درجه در طبقه وسط میذاریم که پخته بشه...درآخر گریل رو روشن میکنیم...

+ نوشته شده در  شنبه ۱٢ دی ۱۳۸۸ساعت ٥:٥٠ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()