بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

جوجه چینی


این دستور غذا رو از دوست عزیزم دخملی یاد گرفتم!

مواد لازم :

 فیله مرغ یا سینه

تخم مرغ : ١

ماء الشعیر بی طعم

جوش شیرین

آرد

طرز تهیه:
یه دونه تخم مرغو با چنگال خوب بزنید...نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید...به اندازه یه پیمونه تا یک و نیم پیمونه آرد بریزید و خوب با چنگال بزنید که گلوله نشه...سه چهارم پیمونه هم ماءالشعیر بدون طعم اضافه کنید...یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین هم بزنید...حالا فیله های مرغ یا به هر حال سینه مرغ رو که تکه تکه کردید داخل این خمیر بذارید( نباید شل باشه نباید سفتم باشه)بعد در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید...

سس:
یه دونه خیار یه دونه خیار شور دو تا هویج خرد شده ریز رو با یه قاشق ماست و یه قاشق سس مایونز و ادویه های دلخواه مخلوط میکنیم...البته من کاهوی ریز شده هم اضافه کردم...

+ نوشته شده در  دوشنبه ٢٧ مهر ۱۳۸۸ساعت ۳:٥۱ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()