بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

عدسی

عدسی


عدس :  ٢ پیمانه

بلغور ( من بلغور نداشتم از بلغور گندم استفاده کردم ) : ١ پیمانه

نمک و فلفل و گلپر

کره : ٣٠ گرم

عدس و بلغور رو با مقداری آب میذاریم توی زودپز تا بپزه و قووم بیاد...وسط پخت کره و نمک و فلفل و گلپرو اضافه میکنیم...مقدار گلپر نباید زیاد باشه وگرنه تلخ میشه...آب عدسی باید به حدی باشه که غلظت داشته باشه و رقیق نباشه...اگه آب زیاد شد می تونید بذارید کمی بدون در بپزه تا تبخیر بشه...نوش جان

+ نوشته شده در  جمعه ٢٤ مهر ۱۳۸۸ساعت ٢:۱٧ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()