بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

پیتزا مخلوط

 

توسط خاتون الدوله


خمیر پیتزا:

شیر=1 پیمانه
بیکینگ پودر= یک قاشق مرباخوری
 روغن زیتون=2/1 پیمانه
آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد
نمک=یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
 بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.

اول خمیرو باز میکنیم...روش سس گوجه یا کچاپ می زنیم...مقداری خامه می مالیم...کمی پنیر پیتزا می پاشیم...سوسیس های نگینی شده را اضافه کرده و گوشت چرخکرده تفت داده شده را روی کل خمیر پخش میکنیم...فلفل دلمه ای ها را اضافه کرده...قارچهای برش خرده را روی کل خمیر پخش میکنیم...توی فر از قبل گرم شده پیتزارو می ذاریم در  طبقه وسط با حرارت ١٧۵ درجه به مدت ٢۵ دقیقه...بعد از فر بیرون آورده و پنیر پیتزا رو روی کل پیتزا پخش میکنیم و دوباره به مدت ۵ دقیقه در فر با حرارت از بالا قرار میدیم...

+ نوشته شده در  پنجشنبه ٢٦ شهریور ۱۳۸۸ساعت ۱٠:۳٩ ‎ق.ظ  توسط خاتون  نظرات ()