بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

خورش قرمه سبزی

توسط خاتون الدوله


مواد لازم :

سبزی قرمه ( گشنیز - جعفری - تره - اسفناج - شنبلیله )

گوشت لخم

لیمو عمانی

پیاز

لوبیا قرمز

معمولا سبزی خورشی آماده و فریز شده هست! پس آماده سازی نداریم!!! پیاز رو در روغن تفت داده و گوشت رو به اون اضافه میکنیم و تفت میدیم...بعد آب رو اضافه کرده میذاریم گوشت خوب بپزه...من معمولا لوبیا قرمز رو هم از قبل می پزم و فریز میکنم...بعد از یه ساعت و نیم پخت گوشت سبزی رو به همراه لوبیا اضافه کرده و بعد از نیم ساعت لیمو ها رو میریزیم...در آخر پخت خورش نمک رو اضافه میکنیم...

یه نکته : اگه دنبه گوسفندی در فریزر دارید با یه دونه پیاز درسته بذارید روی شعله ملایم تا آب بشه...بعد از صافی ردش کنید...روغنش فوق العاده طعم قرمه سبزی رو مطبوع میکنه...

+ نوشته شده در  سه‌شنبه ۱٧ شهریور ۱۳۸۸ساعت ٢:٠٧ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()