بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

سوپ جو با شیر

توسط خاتون الدوله


جو پوست کنده

شیر

هویج

یک تکه مرغ( میتونه گردن باشه...بال باشه یا هر چی)

گشنیز تازه خرد شده

پیاز

اول جو رو حدود یکی دو ساعتی خیس کنید...البته اگه وقت نداشتید عیب نداره!بعد مرغ رو با آب و یه پیاز کوچولو و پودر سیر بذارید بپزه...وقتی کمی پخت آب مرغو از صافی رد کنید که صاف بشه...بعد جو رو در آب مرغ ریخته و به همراه مرغ بذارید بپزه تا خوب باز بشه...هویج رو رنده کنید...شیر رو اضافه کرده و دو قاشق آرد رو در کمی کره تفت بدید و به سوپ اضافه کنید...کمی کره هم در آن ریخته و گشنیز رو هم بیفزایید...درآخر خامه هم به میل خودتون اضافه کنید...

میتونید از جو پرک هم استفاده کنید تا سرعت عمل بیشتری داشته باشید ولی مزه اش به جو پوست کندست! و باید چند ساعتی خوب بپزه تا حسااااابی جا بیفته...خیلی خوش مزه میشه...برای ادویه هم می تونید از فلفل سیاه و آویشن استفاده کنید...

+ نوشته شده در  شنبه ۱٤ شهریور ۱۳۸۸ساعت ۱٢:٤٩ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()