بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

حلوا در سوهان کنجدی

توسط خاتون الدوله


اول به یه میزان مساوی شکر و کنجد رو داخل قابلمه می ریزیم...( اگه مثلا شکر یه کاسه بود یه کاسه هم کنجد به این صورت ) با شعله متوسط...مرتب هم می زنیم :

بعد فویل آلومینیومی رو روی یه سطح صاف پهن میکنیم و کلشو با قلم مو و روغن مایع چرب می کنیم :

شکر و کنجد وقتی تبدیل به مایع شد از روی گاز برمیداریم اگه بیشتر بمونه شکر می سوزه :

بلافاصله تا سرد نشده مایع رو وسط فویل می ریزیم و فویل رو برمیگردونیم روش...مواظب باشید نسوزید چون بدجوری می سوزونه! با وردنه صاف میکشیم روی فویل تا هموار بشه...:

بعد همون موقع با چاقو برش می زنیم روی فویل...برای اینکه وقتی سرد بشه قابل شکل دهی نیست... :

 

وقتی سرد شد فویل رو برمیداریم و از جایی که با چاقو علامت خورده سوهانها رو میشکنیم...این از سوهان کنجدی...

حلوا رو هم درست میکنیم .. هر کسی روشی داره...من از مامانم یاد گرفتم که آرد باید با آب و شکر میزان مساوی داشته باشه...آرد رو در ظرف می ریزیم و از همون اول روغن رو بهش اضافه میکنیم تا گلوله نشه...روغن به میزانی باشه که آرد در اون به راحتی هم بخوره...شل نشه ها! بعد همینجور هم می زنیم تا آرد قهوه ای کم رنگ بشه...وقتی به قهوه ای کم رنگ رسید آب رو که از قبل با شکر مخلوط کردیم و کمی گلاب و زنجبیل هم به اون اضافه کردیم داخل ظرف می ریزیم و با هم زن هم می زنیم ... در این مرحله آب به سرعت به خورد حلوا میره...هم میزنیم تا جایی که به اون سفتی مطلوب برسه..بعد از این حلوا میان دو تا از سوهان کنجدی ها می ذاریم و می چینیم توی ظرف...

+ نوشته شده در  جمعه ٦ شهریور ۱۳۸۸ساعت ٦:٠٢ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()