بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

کرپ گوشت

کرپ گوشت


مواد لازم برای تهیه کرپ:

آرد = 100 گرم
تخم مرغ= 3 عدد درشت
روغن مایع= 25 میلی لیتر!
شیر= 200 میلی لیتر

مواد برای داخل کرپ:
گوشت چرخ کرده = به میزان دلخواه!
پیاز = یک عدد
فلفل دلمه ای = دل به خواهی!
قارچ=4عدد بزرگ
پنیر پیتزای رنده شده = به میزان لازم

طرز تهیه:
تخم مرغ رو با شیر مخلوط میکنیم.نمک و فلفل می زنیم و آر د رو به تدریج اضافه میکنیم و هم میزنیم.روغن مایع رو هم اضافه کرده و مواد رو بعد از کمی هم زدن از صافی رد میکنیم و مدت کوتاهی میذاریم بمونه(5دقیقه!) مواد داخل کرپ رو به روش همیشگی که برای لازانیا یا ماکارونی درست میکنیم آماده می کنیم.
از مواد کرپ با ملاقه برمیداریم و در تابه ای که قبلا با قلم مو فقط اونو چرب کردیم یه ملاقه میریزیم . توجه داشته باشین که وسط تابه بریزین و تابه رو بچرخونین تا به صورت دایره در بیاد! وقتی یه طرف کرپ سرخ شد(نباید زیاد بگذره ها...وقتی لبه های کرپ کمی چروک شد آماده برگردوندنه!) طرف دیگه رو هم سرخ میکنیم...کرپها رو یکی یکی به همین روش آماده میکنیم و کنار میذاریم...از مواد میانی لای هر کرپ می ذاریم و پنیر پیتزا می ریزیم و کرپ رو به مدل دلخواه می بندیم...یا لقمه ای میکنیم یا مثل این عکس به صورت گل در میاریم! من به هر دو روش درست کردم!وقتی به صورت گل در آوردین میتونین یا با خلال دندون محکمش کنین یا با یه برگ سبزی گره بزنین!! کرپهای آماده شده رو توی ظرفی که میخواین سرو کنین می چینین و روشون خامه می ریزین و دوباره کمی پنیر پیتزا...بعد در مایکروفر به مدت 10 دقیقه قرار میدیم فقط برای اینکه پنیرها آب بشن چون مواد پخته است...
 خیلی طعم خوبی داره هر چند درست کردن کرپ کمی وقتگیره! البته می تونین کرپهارو مثلا از شب آماده کنین( خانمای شاغل من وقتی شاغل بودم اینکارو کردم!) و هر کدومو لای یه مشمع فریزر بذارید و بعد بذارین توی یخچال که اصلا وقتتونو نگیره...
ضمنا می تونین به جای مواد گوشتی وسط کرپ؛از مرغ ریش ریش شده ی پخته هم استفاده کنید که اون روشو هم امتحان کردم ولی به نظرم گوشتیش خوشمزه تره...
می تونین با سس کچاپ نوش جون کنید...

+ نوشته شده در  چهارشنبه ۱٤ امرداد ۱۳۸۸ساعت ٥:٢٧ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()