بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

رولت خامه ای

رولت خامه ای


مواد لازم :

تخم مرغ : 6 عدد

آرد : 100 گرم

شکر ( ترجیحا پودر شکر یا پودر قند) : 100 گرم

وانیل : یک هشتم قاشق مرباخوری

خامه فرم گرفته : یک بسته خامه پگاه(طرز تهیشم میگم!)

طرز تهیه خامه فرم گرفته:

اول خامه رو از قبل توی پارچه تمیزی می ریزیم و میذاریم که آبش بره...بعد توی ظرف منتقل کرده و به مدت حدودا دو ساعت توی فریزر میذاریم...بعد از طی زمان از فریزر در آورده و میذاریم کمی بمونه...با همزن دور تند اونقدر میزنیم که فرم بگیره و جای پره های همزن روی اون بمونه...البته من یه کاری که میکنم و به بهتر فرم گرفتن کمک میکنه اینه که زیر ظرف خامه یه ظرف یخ میذارم...

 

طرز تهیه رولت:

اول زرده و سفیده هارو جدا میکنیم...سفیده ها رو با همزن به مدت 4 دقیقه بی وقفه می زنیم تا کاملا سفید و پف دار بشه...وانیل و شکر رو اضافه کرده و 2 دقیقه دیگه با همزن دور تند می زنیم...زرده هارو دونه دونه اضافه میکنیم و با لیسک هم می زنیم البته یادتون باشه که به صورت دورانی هم نزنید بلکه لیسک رو به سمت بالا و پایین حرکت بدین...آرد رو هم تدریجا به همین صورت اضافه میکنیم...

در اینجا من برای گذاشتن توی فر تا حالا از دو روش استفاده کردم:

1= قالب تفلونمو که مستطیله چرب کردم و مواد رو ریختم و با لیسک سطحشو کاملا صاف کردم و گذاشتم طبقه وسط فر با حرارت 190 درجه به مدت 8 الی 12 دقیقه که من همون 12 دقیقه گذاشتم...بعد از فر بیرون بیارید بذارید کمی خنک بشه و از قالب با احتیاط جدا کنید و خامه رو روی کل اون ریخته و صاف کنید و رول کنید و بذارید توی یخچال...8 ساعت بمونه البته هر چی بیشتر بمونه بهتر میشه...

2= توی سینی بزرگ فر کاغذ روغنی انداختم و چربش کردم و بقیه مراحلو انجام دادم...

حالا...سری اول کمی چسبید ولی با کمک چاقوی بزرگ تونستم جداش کنم...دفعه دوم هم متاسفانه چسبید که با هزار زور و بلا تونستم از کاغذ روغنی جداش کنم! نکته چیه...به نظر من باید کمی ضخامت مواد رو وقتی توی قالب می ریزیم بیشتر کنیم...حالا هر کدوم از این دو روشو دوست داشتین امتحان کنید و به نتایج خوبی که رسیدین به منم بگین! بار اول با پودر کاکائو تزیینش کردم...دفعه دوم وقتی خنک شد گاناش درست کردم( ترکیب شکلات تخته ای ذوب شده با خامه) و ریختم روی رولت و ترافلهای رنگی هم اضافه کردم که خیلی خوشمزه شد مثل کیک...

+ نوشته شده در  دوشنبه ۱٢ امرداد ۱۳۸۸ساعت ٦:۳٠ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()