بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

چیز کیک شکلاتی

توسط خاتون الدوله

از آموزشهای مجله سرآشپز


مواد لازم:

بیسکوییت معمولی‌: ٢٠٠ گرم( یه بسته)

کره : ۵٠ گرم ذوب شده

پنیر خامه ای : ۶٠٠ گرم (یه پنیر که نمکش کمترین باشه...می ماس به توصیه دوستم نجما)

کره : ۵٠ گرم ذوب شده

تخم مرغ : دو عدد

شکر :‌١۵٠ گرم

شکلات ذوب شده (‌به روش بن ماری : روی حرارت کتری یا اینکه روی حرارت فوق العاده کم گاز ) : ٢۵٠ گرم

وانیل : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ١٨٠ درجه روش کنید...

اول بیسکوییت ها رو به هر وسیله ای که در دسترس دارید خرد کنید کاملا...بعد ۵٠ گرم کره رو به اون اضافه کنید و کف قالب بریزید و خوب فشار بدید تا منسجم بشه(اگه بتونید برای چیزکیک از قالب کمربندی استفاده کنید خیلی بهتره اگه هم در دسترس نبود مساله ای نیست) بعد در ظرفی کره و شکر و تخم مرغ رو بریزید و با دور کم همزن بزنید تا حدی که خوب مخلوط بشن...بعد پنیر خامه ای ها رو به همراه وانیل اضافه کنید و هم بزنید...بعد شکلات ذوب شده که گذاشتید مقداری خنک شده رو اضافه کنید ( اگه شکلات داغ باشه موقعی که اضافه میکنید سریع از حالت ذوب شده در میاد و دوباره تکه تکه میشه پس بذارید خنک بشه)بعد هم بزنید و روی بیسکوییت توی قالب بریزید و روشو صاف کنید و توی فر بذارید...به مدت ٣۵ دقیقه در طبقه ی وسط با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد...بعد از ٣۵ دقیقه در فر رو باز کنید و فر رو خاموش کنید و بذارید چیزکیک به همین حالت خنک بشه...بعد ٣-۴ ساعت بذارید توی یخچال و بعد نوش جان کنید...

+ نوشته شده در  شنبه ٢٧ آذر ۱۳۸٩ساعت ۱٢:۱۱ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()