بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

رولت گوشت در خمیر

رولت گوشت در خمیر

توسط : خاتون الدوله


مواد لازم :

آب گرم : یک پیمانه

مایه خمیر: یک دوم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ : یک عدد

زرده تخم مرغ : یک عدد

روغن مایع : ٢ قاشق سوپخوری

آرد : به میزان لازم

نمک :‌یک چهارم قاشق چایخوری

مواد داخل رولت :

گوشت چرخکرده : ١۵٠ گرم

فلفل دلمه : یک عدد

 رب : ١ قاشق سوپخوری

آبلیمو : ٢ قاشق سوپخوری

پیاز : یک عدد

قارچ : ١۵٠ گرم

پنیر موزارلا: ٢۵٠ گرم

سس سفید : ١ پیمانه

نمک و فلفل

طرز تهیه:

یک چهارم آب گرم را با مایه خمیر کنار حرارت بگذارید تا کف کند.در ظرفی روغن مایع و بیکینگ پودر و نمک و مایه خمیر عمل آمده را به همراه بقیه آب گرم مخلوط کنید.آرد را اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبد...۵ دقیقه ورز بدهید و نیم ساعت بگذارید استراحت کند.

گوشت و پیاز و فلفل وقارچ را هم با هم تفت بدهید...سس سفید و پنیر را هم به آن اضافه کنید...

خمیر را باز کنید و به صورت مستطیل برش دهید.مواد را داخل آن بگذارید و مثل رولت بپیچید...می توانید روی آن با باقی مانده خمیر شکل بدهید.زرده تخم مرغ را بزنید و همراه با زعفران روی خمیر بمالید...در فر با گرمای ١٧۵ درجه به مدت ٢۵ دقیقه بگذارید بماند...

من نتونستم تزیین کنم چون همسرجان بسیار گرسنه بودند!!

برگرفته از مجله هنر آشپزی

+ نوشته شده در  پنجشنبه ۸ امرداد ۱۳۸۸ساعت ۳:۱٢ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()