بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

سوپ گل کلم

توسط خاتون الدوله

با تشکر از شیدای عزیز در مامی سایت


مواد لازم : 

گل کلم : نصف بوته ی کوچک

شیر : نیم لیتر

استاک مرغ ( یا آب مرغ ) : یک لیوان

پیاز : نصف یک عدد نگینی خرد شده

هویج نگینی خرد شده : 2 عدد

سبزیجات معطر : ریحان.گشنیز.ترخان و مرزه.نعناع.آویشن مقداری

پنیر گودا یا چدار یا پارمسان ( بسته به علاقه ) مقداری

آرد : ٢ قاشق

طرز تهیه :

ابتدا گل کلم ها رو به صور گل های ریز کوچکش تکه تکه کنید...بعد از شستن ؛ هویج نگینی و پیاز نگینی رو به اون اضافه کنید و در قابلمه با یه قاشق روغن تفت بدید تا حدی که کمی نرم بشن...

بعد استاک مرغ رو در آب حل کرده یا یه لیوان آب مرغ که از قبل داریم رو به این مواد اضافه میکنیم

حدودا یه ربع یا بیست دقیقه با در بسته بذارید بمونه...تا خوب پخته بشن...بعد پنیر رو در این مرحله اضافه میکنیم...من مقدار کمی موزارلا و مقدار زیادتری پارمسان به سوپ اضافه کردم و هم زدم...بعد شیر رو اضافه میکنیم...اول دو قاشق آرد رو در شیر حل کنید و بعد شیر رو با آرد داخل قابلمه بریزید...در ظرف رو نذارید که سر نره...در آخر سبزیجات معطر رو بنا به دلخواه اضافه کنید...بعد از یه ربع سوپ حاضره...خیلی خوش طعم و عالیه...یه شام خوب مخصوصا برای این فصل

+ نوشته شده در  دوشنبه ۱٠ آبان ۱۳۸٩ساعت ۱۱:٢٠ ‎ق.ظ  توسط خاتون  نظرات ()