بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

لازانیای مرغ با کرم مخصوص

توسط خاتون الدوله


مواد لازم :

لازانیا یک بسته

خامه :‌نصف بسته

پنیر گودا : مقدار لازم ( حدود ٢٠٠ گرم )

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده :  یک عدد

هویج رنده شده  : یک عدد

فلفل دلمه خرد شده : یک عدد

پنیر پارمسان : مقداری

پنیر موزارلا :‌مقداری

سس مایونز : مقداری

کره :‌٢۵ گرم

طرز تهیه :

لازانیاها رو ابتدا مثل همیشه توی آب جوش و نمک و روغن می جوشونیم...بذارید خوب بجوشه به حدی که اگه بیشتر بمونه له بشه! چون اینطوری دیگه اصلا لازانیا به عنوان یه خمیر زیر دندون حس نمیشه و کاملا نرم و مطبوعه...

در این فاصله مرغ و هویج و فلفل دلمه رو با هم مخلوط کنید...یه قاشق الی دو قاشق سس مایونز به اون اضافه کنید به همراه ادویه های دوست داشتنیتون! من نمک و فلفل و آویشن به حد مرگ می زنم!!!!

بعد کرم رو درست کنید: اول کره رو بذارید آب بشه بعد خامه رو به اون اضافه کنید و هم بزنید...در آخر پنیر گودای رنده شده رو بریزید داخلش و وقتی پنیر ها آب شد کرم آمادست...

حالا لازانیاها آمادست و آبکش شده...هر کدوم از ورقه های لازانیا رو از وسط نصف کنید...

علت اینکه این ورقه ها کج و معوج بریده شده اینه که خوب پخته و من می خوام بدونید اگه اینجوری شد فک نکنید بدرد نمیخوره! کاملا قابل استفادست!

بعد از مواد مرغی وسط هر کدوم از لایه ها بذارید و مقداری پنیر روی مواد مرغی بریزید و  رولش کنید :

کل ظرف رو به وسیله این رولها بپوشونید...

بعد دوباره مقداری از مواد مرغی رو روی کل رولها بریزید ( اگه اضافه نیومد مشکلی نیست اما اگه اینجوری باشه خیلی خوشمزه تره!!!!)

بعد روی کل ظرف رو با کرم درست شده بپوشونید...( لا به لای رولها رو هم کرم مالی کرده باشید از قبل!‌)

بعد پنیر موزارلا و گودا رو پخش کنید روی کل ظرف...

و در طبقه وسط فر با حرارت ١٨٠ درجه بذارید به مدت ۴۵ دقیقه بمونه تا پنیرها طلایی بشن...نوش جون

+ نوشته شده در  دوشنبه ۳ آبان ۱۳۸٩ساعت ٧:٠۳ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()