بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

سوپ پیاز فرانسوی

توسط : خاتون الدوله

از تار بودن عکس عذرخواهی می کنم...


مواد لازم  برای دو نفر :

 پیاز : ٢ عدد خلالی خرد کرده

آب مرغ یا گوشت یا هر دو‌: به میزان لازم

آرد : یک قاشق و نصفی

نمک و فلفل : به میزان لازم

نان تست : دو عدد

پنیر پارمسان و پنیر موزارلا و پنیر گودا: به میزان لازم

کره : ۵٠ گرم

طرز تهیه :

اول پیاز رو در کره تفت میدیم به حدی که نرم بشه نه اینکه سرخ بشه...باید تغییر رنگ هم بده...بعد که پیاز به درجه نرم شدگی رسید و رنگش هم عوض شد آب مرغ یا گوشت یا هر دو رو اضافه میکنیم...من یه مقدار به اندازه ١ پیمونه و نصفی آب گوشت داشتم به همراه دو تا گالینا بلانکای مرغ استفاده کردم...با حرارت کم می ذاریم حدود نیم ساعت سوپ بپزه...بعد توی ظرفهای مورد نیازمون می ریزیم...مثلا من دو تا ظرف مثل عکس داشتم که سوپ رو توی اونا ریختم...نون های تست رو توی تستر گذاشتم اگه تستر ندارید می تونید کمی روی حرارت توی ماهیتابه بذارید...بعد روی ظرف و  روی سوپ میذاریم...بعد پنیر ها رو روی نون می ریزیم...در دستور اصلی پنیر گودا هست ولی من موزارلا هم ریختم! بعد ظرفها رو توی فر با درجه ١٨٠ درجه به مدتی که فقط پنیرها آب بشه قرار میدیم...می تونین گریل رو هم روشن کنید...

فوق العاده خوشمزست...اصلا هم مزه پیاز نمیده!

با تشکر از وبلاگ تنبل خونه شاه عباسی

+ نوشته شده در  سه‌شنبه ٩ شهریور ۱۳۸٩ساعت ٥:۱٤ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()