بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی

توسط : خاتون الدوله


مواد لازم:

آرد نخودچی : ٧۵٠ گرم

آرد سفید : ٢۵٠ گرم

پودر قند : ۵٠٠ گرم

روغن جامد * : ۵٠٠ گرم

پودر هل : ١ قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

پودر قند و روغن را با هم زن برقی آنقدر بزنید تا سفید و نرم بشود.آرد سفید و آرد نخودچی را کم کم اضافه کرده با دست ورز بدهید ( خیلی خوب ) پودر هل را اضافه کنید...خمیر را در کیسه نایلونی ١ تا ٢ ساعت بگذارید بماند...البته این خمیر را تا ٢۴ ساعت می توانید در یخچال نگهداری کنید...

داخل سینی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید و با قالبهای شیرینی نخودچی قالب بزنید...البته می توانید در صورت در دسترس نبودن قالب ؛ با دست گلوله های کوچک درست کنید و با انگشت وسط آن را گود کنید...

سینی را به مدت یک ربع الی ٢٠ دقیقه در فر با دمای ١۵٠ درجه سانتیگراد طبقه اول قرار دهید...

میتوانید برای تزیین از پودر پسته ؛ شکلات آب کرده و یا خلال بادام استفاده کنید...

+ نوشته شده در  چهارشنبه ٧ امرداد ۱۳۸۸ساعت ۱:٤٩ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()