بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

سوپ مرغ با جو پرک

توسط خاتون الدوله


مواد لازم : یکی دو تکه مرغ ( بهتره از بال و کتف و گردن پشت استفاده بشه )

جو پرک : به مقدار لازم

هوی : یک عدد رنده شده

فلفل دلمه : یک عدد ریز خرد شده

شیر : نیم لیتر

آب : به میزان لازم

پیاز : یک عدد کوچک

نمک و فلفل و زردچوبه

اول مرغ رو با مقداری آب و نمک و پیاز درسته و زردچوبه می ذاریم بپزه...بعد که پخت آب مرغ رو از صافی رد میکنیم و به همراه مرغ به قابلمه برمیگردونیم...پیاز رو هم می ریزیم بیرون!بعد جو پرک رو به همراه فلفل دلمه و هویج اضافه میکنیم...اگه آب مرغ کم بود مقداری آب اضافه میکنیم...می ذاریم خوب بپزه تا جوها باز بشه و فلفل و هویج نرم بشن...بعد شیر رو اضافه میکنیم...اگه رقیق بود می تونیم از یه قاشق آرد که توی کره تفت دادیم استفاده کنیم...

خیلی خوشمزه میشه و سریع آماده میشه برای ماه مبارک هم مناسبه

+ نوشته شده در  سه‌شنبه ٢٦ امرداد ۱۳۸٩ساعت ۱٢:٢٠ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()