بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

چیز کیک

توسط خاتون الدوله


مواد لازم :

بیسکوییت ( هر نوعی که شد میشه از کیک اسفنجی پودر شده هم استفاده کرد .. خودشون از ساقه طلایی استفاده کردن منم ساقه طلایی خریدم! ) = 400 گرم ( 2 تا ساقه طلایی! )

 

کره ذوب شده : یک پیمانه ( 160 میلی لیتر ) اگه روغن جامد خواستید استفاده کنید 150 گرم

پودر ژلاتین : 4 قاشق سوپخوری

آب : یک پیمانه

پنیر خامه ای : 400 گرم

شیر: 2 و نیم پیمانه ( 400 گرم )

خامه شیرین شده ( اگه خامه قنادی نداشتید که منم نداشتم معادل هر 250 گرم خامه یک چهارم پیمانه پودر قند رو بهش اضافه کنید با همزن بزنید ) = 300 میلی لیتر یا سه و نیم پیمانه

وانیل : نصف قاشق چایخوری

 

قالب کمربندی میخواد برای راحتتر بودن اگه ندارید قالب معمولی رو با سلفون یا مشمع فریزر بپوشونید جوری که اضافه بیاد!  بعد بیسکوییت ها رو توی مخلوط کن خرد کنید...کره که ذوب کردید بذارید یه ذره خنک بشه بعد با بیسکویت ها مخلوط کنید...با دست هم بزنید...

بعد توی قالب بریزید و فشار بدید که خوب بهم بچسبن...نیم ساعت بذارید توی یخچال بمونه...توی این فاصله توی یه ظرف شیشه ای ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و به روش بن ماری حلش کنید 5 دقیقه بمونه خنک بشه...پنیرو با چنگال خوب نرمش کنید توی یه ظرف با شیر و وانیل مخلوط کنید با دور کند همزن کمی بزنید...بعد ژلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید...آخر سر هم خامه رو..

.بعد بریزید توی قالب روی بیسکوییتا و بذارید توی یخچال 8 تا 10 ساعت بمونه...اگه عجله داشتیید می تونید فریزر هم بذارید منتها اصلا یخ نزنه...

 

+ نوشته شده در  دوشنبه ۱٧ خرداد ۱۳۸٩ساعت ۸:٥٢ ‎ق.ظ  توسط خاتون  نظرات ()