بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

خورش قیمه بامیه

خورش قیمه بامیه

توسط : خاتون الدوله


طرز تهیه:

گوشت گوسفندی : به اندازه دلخواه!!

پیاز : یک عدد خرد شده

جوز هندی : نصف

لپه : ١٠٠ گرم

لیمو عمانی : ۴ عدد

رب گوجه : ٢ قاشق غذاخوری

بامیه : ٢٠٠ گرم

پیاز را در روغن تفت میدهیم...سیر را در آن ریخته و همراه با آن تفت میدهیم...کمی که رنگ پیاز عوض شد گوشت ها را اضافه کرده و بعد از قهوه ای شدن مختصر آنها لپه را می ریزیم و فقط در حد یک هم زدن تفت میدهیم چون اگه لپه زیاد سرخ بشه سفت میشه...رب را اضافه کرده و بعد از رنگ دادن رب آب را اضافه میکنیم و در ظرف را گذاشته تا گوشت نیم پز شود...بامیه را در این بین آماده کرده ( پاک میکنیم و می شوریم و کمی در روغن تفت میدهیم)

بعد از نیم پز شدن گوشت جوز هندی را در آن رنده کرده و کمی ادویه اضافه میکنیم من گهگداری در قیمه برگه سیب هم می ریزم که خیلی طعم مطبوعی به آن میدهد...کمی هم نمک به همراه زعفران...لیمو عمانی ها را هم بعد از شستن و سوراخ کردن اضافه میکنیم...وقتی لیموها هم به نرمی دلخواه رسید و پخته شد بامیه ها را اضافه میکنیم...باید در نظر داشت که اگر بامیه زیاد پخته بشه شکل بدی پیدا میکنه ...همین!!

+ نوشته شده در  دوشنبه ٥ امرداد ۱۳۸۸ساعت ٩:٠۸ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()